Extindem Împărăția lui Dumnezeu prin plantare de biserici în Asia!

CHURCH PLANTING ASIA

P R O I E C T E   V I E T N A M

Budismul și sistemul comunist fac ca Vietnam să rămână o țară cu mari nevoi spirituale atât pentru necredincioși cât și pentru bisericile evanghelice. Lucrările începute în bisericile locale vizează echiparea și formarea liderilor și păstorilor din cele aproximativ 150 de biserici ale Cultului Baptist. Foamea după studierea Cuvântului este mare și mulți dintre participanții la aceste conferințe vin de la distanțe de peste 800km (2 zile cu autobuzul). Pe durata studiilor frații sunt bucuroși că pot dormi chiar și acolo în biserică pe jos sau pe bănci și cele opt ore de studiu zilnic li se pare că trec foarte repede. Fiecare păstor pleacă apoi acasă cu câte 10-15 Biblii, în funcție de câte putem achiziționa, dat fiind faptul că sunt ilegale tranzacțiile cu materiale creștine. Deasemenea le oferim cd-uri și dvd-uri cu muzică creștină, cu filmul ”ISUS” și alte materiale evanghelistice. Nu ne putem expune public pentru predicarea Evangheliei, dar În cadrul slujirii de consiliere avem o mare oportunitate să facem cunoscut pe Hristos pentru că vin și necredincioși. Mulți îl primesc pe Domnul și sunt transformați de puterea Duhului Sfânt care îi aduce la o viață și o identitate nouă și veșnică.

Nevoile urgente pentru Vietnam sunt Bibliile și materialele de studiu și evanghelizare, care sunt foarte greu de găsit din cauza restricțiilor politice.

                                              Donând 7€ poți face ca o Biblie să ajungă la cei care au nevoie urgentă de ea.                                                                                  V I E T N A M   2 0 1 6