Extindem Împărăția lui Dumnezeu prin plantare de biserici în Asia!

CHURCH PLANTING ASIA

                    T  A  I  L  A  N  D  A• Populație: 68.050.000 locuitori
• Grupuri etnice: 115
• Grupuri etnice neevanghelizate: 82
• Religii:
   - Budism - 84%
   - Islam - 8%
   - Religii etnice - 7,5 %
   - Evanghelici - 0,5%


Idolatria este pregnantă în toate păturile sociale și practicile și ritualurile zilnice îi fac pe tailandezi să traiască o viață, nu doar departe de Dumnezeu ci și departe de standardele etice și morale ale budismului în sine. Asta face ca peste 200.000 de deținuți (dintre care 40.000 femei) să umple cele 137 închisori din Tailanda.
Deși numele țării se traduce prin ”țara liberă” cele peste 35.000 de temple budiste alimentează întăriturile spirituale și țin acest popor în lanțurile robiei idolatre ale budismului Theravada. Yoga și ritualurile (sexuale) tantrice atrag blestemul imoralității și consecințele lui, adică traficul uman și bolile adiacente, în special SIDA.
Sărăcia, în special din mediul rural, împinge spre lumea prostituției peste 2.800.000 femei și bărbați, din care peste 20.000 minori, făcând ca turismul sexual să plaseze această țară pe primul loc în lume cu venituri de peste 6 miliarde USD$ anual. Spiritul imoralității ține captivi oamenii și în alte adicții precum alcoolul, tutunul și drogurile. Sodoma și Gomora pot fi observate la fiecare colț de stradă! Oamenii consideră că ei nu au păcate și nu au nevoie de dragostea lui Dumnezeu, deoarece în religia lor budistă dragostea e sursa suferinței.
Implicarea noastră constă în lucrarea de predicare a Evangheliei și consolidarea credincioșilor din bisericile locale prin studii biblice și conferințe pastorale.