Extindem Împărăția lui Dumnezeu prin plantare de biserici în Asia!

CHURCH PLANTING ASIA

​                                              C  A  M  B  O  D  G  I  A

• Populație - 15.787.000 locuitori

• Grupuri etnice - 42
• Grupuri etnice neevanghelizate - 30
​• Religii:
   - Budism - 85%
   - Religii etnice - 11,1%
   - Islam - 2,2%
   - Evanghelici - 1,7%


Cambogia este o țară aflată sub legăturile demonice ale budismului(combinat cu hinduism), animismului, șamanismului și al religiilor ancestrale. Întunericul spiritual îi atrage în capcanele a tot felul de ritualuri oculte și de vrăjitorie. Islamul este într-o creștere agresivă datorită ratei natalității. Mormonismul este o amenințare puternică prin cei peste 1000 misionari de pe teritoriul khmer.
Majoritatea populației trăiește din cultivarea orezului, pescuit, comerțul cu cauciuc și ciment și din salariile obținute ca și sclavi în fabricile textile ale companiilor occidentale multinaționale. Cu peste 15.000 persoane traficate anual, Cambodgia se plasează pe locul al doilea în lume în topul țărilor cu turism sexual. Un procent de 35% din persoanele care se prostituează sunt minori sub 16 ani.
Bisericile sunt la prima generație de creștinism cu o imensă nevoie de ucenicizare, pregătire, echipare și formare teologică și spirituală pentru păstori, evangheliști și învățători. Lucrarea cu copiii din zonele rurale este parte integrantă fundamentală a strategiei de plantare de biserici, doarece e cea mai ușoară metodă prin care se poate ajunge și la părinții lor. Consilierea, vindecarea și eliberarea fizică și emoțională fac obiectul slujirii lor zilnice atât printre credincioși, cât și printre cei asupriți și chinuiți de diavol, de păcat și de idolatria budismului.