Extindem Împărăția lui Dumnezeu prin plantare de biserici în Asia!

CHURCH PLANTING ASIA

Moisă Cristina
Coordonatoare proiecte femei, copii, consiliere, alfabetizare, igienă, orfani.

Rotha Ouch
Președinte regional Distr. 2 AOG.

2012 - Eduard-Claudiu Moisă efectuează prima călătorie misionară pe termen scurt în India.


2013 - Familia Claudiu și Cristina Moisă începe lucrarea misionară pe termen lung în India în două orfelinate și în diferite biserici locale.


2015 - Familia Claudiu și Cristina Moisă realizează doua călătorii misionare pe termen scurt în Tailanda și în Cambodgia


2016 - Familia Claudiu și Cristina Moisă  își  stabilesc reședința în Cambodgia unde încep lucrarea de plantare de biserici și în țările vecine precum Vietnam, Myanmar, Tailanda.

VOLUNTARIAT

Anual echipele misionare își aduc aportul material și spiritual cu impact direct în viețile băștinașilor. Fii și tu partener cu noi în lucrare!

Rev. Srin Kheok
Președinte AOG Cambodgia.

VIZIUNE

Plantarea de biserici în grupurile etnice neevanghelizate din Asia, în special acolo unde Evanghelia nu a fost propovăduită niciodată!

Dar eu nu ţin numaidecât la viaţa mea, ca şi cum mi-ar fi scumpă, ci vreau numai să-mi sfârşesc cu bucurie calea şi slujba pe care am primit-o de la Domnul Isus, ca să vestesc Evanghelia harului lui Dumnezeu.


F.A. 20:24 - VDCC

Moisa Eduard Claudiu
Coordonator și administrator proiecte de evanghelizare, ucenicizare, distribuție materiale creștine în Asia.

ECHIPA NOASTRĂ

FONDATOR

PROIECTE

Educația creștină, îngrijirea orfanilor și a săracilor, evanghelizarea sunt doar câteva din proiectele în derulare. Află mai multe detalii!

scurt istorial

MISIONAR REV. EDUARD-CLAUDIU MOISĂ